YAT YÖNETİM HİZMETLERİNİ VERMEYE BAŞLADIK.

Ülkemizde hergeçen gün sayıları artan süper yat, mega yat ve özel teknelerin ihtiyaçları da her geçen gün artarak devam etmektedir. Özellikle bir takım idari yetersizlikler nedeniyle bu yatlar ülkemiz kıyılarında çeşitli sıkıntılar yaşamaktadır. Sektörde bu konuda önemli bir hizmet ihtiyacını gören şirketimiz uzun yıllara dayanan özel bilgi ve imkânlarıyla bahse konu ihtiyaçları üst seviye standartlarda vermeye başlamıştır.

Yerli ve yabancı bayraklı yatların PERSONEL, TEKNİK ve İDARİ ihtiyaçlarını özellikle İstanbul'da anlaşmalı olduğumuz Marinaların imkânlarını da kullanarak süratli, emniyetli ve güvenilir bir şekilde karşılamaktayız,

Boğaz'da İspark Marinaları, (İstinye / Tarabya) Yetkili Asistans şirketi olarak ve ayrıca önemli bir imkân olarak anlaşmalı çalıştığımız, West İstanbul Marina ile Anadolu yakasında Marintürk İstanbul ve özellikle yüksek tonajlı yatların lift ihtiyaçları için Yalova Aykın Tersanesi'nde özel imkanlarla her türlü teknik talepleri uygun şartlarda karşılamaktayız.

İhtiyaç halinde LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ ,

Saygılarımızla,

Haber Resimleri

Merkez
: İçerenköy Mah. Döndü Sok. No:
  7/3 34752 Ataşehir / İSTANBUL
Telefon
: +(90) 216 572 67 37
  +(90) 535 225 77 77